امضا

چند روز پیش مطلبی رو با این عنوان در یک مجله آشپزی دیدم: «غذای بدون سس مثل یک نامه بدون امضاست».
شما چقدر به این جمله اعتقاد دارید؟
من شخصا فکر می‌کنم درسته که غذا‌ها با سس طعم بهتری رو پیدا می‌کنند اما خوب، سس داریم تا سس! شما چه نوع سسی را ترجیح می‌‌دهید؟
پیشنهاد می‌کنم به جای سس‌های چرب و پرکالری، خودمون آستین‌هامونو بالا بزنیم و سس‌های مختلف رو با مواد غذایی سالم تهیه کنیم مثل سس سبزیجات به همراه ماست کم‌چرب یا سس‌های تهیه شده از پوره میوه‌جات.
وقتی با مراجعین صحبت می‌کنم می‌بینم چقدر ذوق دارن برای تجربه‌های جدیدی که از درست کردن این سس‌ها بدست می‌آرن، چند تا از این تجربه‌ها رو می‌خوام به شما بگم:
سس خرما، خردل و عسل، ماست و میوه، ماست و سبزی‌جاتی نظیر نعناع، ریحان، بادمجان، کدو، سبزیجات خشک معطر و سس میوه‌ای زرد آلو بر روی گوشت!
با این دستور‌ها غذای ما هم به قول نوشته بالا امضادار می‌شه اما فکر کنم یک امضای سالم و خوشمزه‌.

کارشناس تغذیه سیبیتا | www.sibita.com

/ 0 نظر / 20 بازدید